Gumiszerviz

ContiSafe3

2018.08.31 00:30

Mi az a ContiSafe3?

A ContiSafe3 egy új, Magyarországon egyedülálló szolgáltatási csomag, mely magában foglalja az assistance-szolgáltatást, a defektgaranciát, illetve a balesetbiztosítást*, mindössze 2.990,- Ft ajánlott fogyasztói ártól. Így az utazás legteljesebb biztonságát nyújtja Önnek 2 éven át.


A Continental elkötelezett támogatója a biztonságos közlekedésnek, ezért megalkotta saját Vision Zero koncepcióját, melynek fő célja, hogy belátható időn belül nullára csökkentse a halálos kimenetelű, közúti balesetek számát. 

Mindezzel összhangban alkotta meg a német technológiai vállalat a ContiSafe3TM szolgáltatási csomagját, hiszen Az Ön biztonsága számunkra túlmutat abroncsai biztonságán. 







Defektgarancia



Abroncsai biztonságáért



Amennyiben biztosított abroncsa defektet kap, úgy - kopásarányos mértékig - díjmentesen biztosítunk Önnek helyette újat.*



Assistance szolgáltatás



Megoldás a váratlan helyzetekre



Szombat este esőben defektet kap, és egy országút szélén kétségbeesetten áll mozgásképtelen járműve mellett? Az assistance szolgáltatás keretében 1 órán belül érkezik a segítség*, mely vagy a helyszínen, vagy a legközelebbi szervizig elszállítva, díjmentesen megoldja Ön helyett a problémát.*



Balesetbiztosítás



Ön és utastársai védelmére, itthon és Európában



A gépjármű összes utasára vonatkozóan, a baleset típusától függetlenül, biztosítási összeg kerül kifizetésre baleseti halál és baleseti rokkantság esetén.*







*További részletekről és feltételekről itt tájékozódhat.




Hogyan juthat hozzá a ContiSafe3-hoz?



1Vásároljon egy garnitúra (4 db) Continental csoport által forgalmazott személygépjármű-abroncsot** otthona kényelméből online, vagy személyesen szerződött szervíz partnereinknél!

**2018. március 19-től vásárolt Continental, Barum, Uniroyal, General Tire, Semperit márkájú személygépjármű- és kistehergépjármű-abroncsok

2Vásároljon ContiSafe3TM szolgáltatási csomagot mindössze 2.990,- Ft-tól otthona kényelméből online, vagy személyesen, szerződött szerviz partnereinknél, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!

3Szereltesse fel megvásárolt abroncsait szerződött szerviz partnereinknél, az abroncsok vásárlásától számított 30 napon belül!

4Regisztráljon a www.ContiSafe3TM.hu oldalon a partnereinknél erre a célra kihelyezett tableteken, vagy otthona kényelméből, az abroncsok felszereltetésétől számított 8 napon belül, és másnap 00:00 órától már Öné is a teljes körű biztonság élménye!





Mire lesz szükség a regisztrációhoz?

  • Abroncs számla
  • Szerelési számla
  • ContiSafe3TM számla (ezen három tétel akár egy számlán is szerepelhet)
  • Gépjármű alapadatai
  • Tulajdonos vagy üzembentartó alapadatai

 

Webáruház készítés