Klíma és utastér fertőtlenítés

Autóklíma tisztítás és utastér fertőtlenítő AKCIÓ !!!!

Utastér fertőtlenítés és szagmenetesítés: 6.000. Ft-tól

 


 

Hibajelenség.

 

A klímaberendezés optimális körülményeket teremt a mikroorganizmusok elszaporodásához. A baktériumok és gombák mellett a különböző vírusok (pl. legionella) is kedvelik a klímarendszer nedves, nehezen hozzáférhető részeit.

A tavaszi, őszi és téli időszakokban, kevesebbet használjákA légáram a betegséget okozó anyagokat a belső térbe juttatja. Ezeknek a részecskéknek a belégzése nyálkahártya irritációt, megfázásszerű tüneteket, fáradékonyságot, fejfájást, de akár allergiát vagy más légúti megbetegedéseket is előidézhet. Nem csak a furcsa és zavaró illatok megjelenésekor kell elvégezni a beavatkozást, megelőzni sosem kár. Kérje kolegáink segítségét.

 

  


Autóklíma tisztítás

Autóklíma tisztítás ózonnal. Ennek során a jármű utasterébe helyezzük a nagyteljesítményű ózongenerátort. A gép egy átlagos személyautót képes 15-20 perc alatt fertőtleníteni, visszamaradó káros anyag nélkül. A járműklíma tisztítás során nem csak a légkondicionáló berendezés tisztítása történik meg, hanem az egész autó baktérium, és vírusmentes lesz, valamint a kellemetlen szagok is eltűnnek.
A 15 perces kezelés megfelelő, ha csak a klímatisztítás a cél. Ha az utastérben kellemetlen szag is van, szükséges lehet a 30 perces kezelés. Igény szerint tisztítás és szellőztetés után illatosító is kérhető.

 

  

Pollenszürő állapotának ellenőrzése, cseréje.

Ajánlott a tavasz illetve az ősz beállta előtti átnézés a gazdaságos üzemeltetés valamint egészségi okok miatt.

A szükséges műveletek elvégzése után kellemes utazást kíván munkaközösségünk egy tisztított autóban.

Webáruház készítés